Referencer

Mads Gregersen

Anne har hjulpet mig med min migræne. Hun har formået at “skubbe” til den, så jeg i perioder er gået fra migræne flere gange om ugen, til at der er gået 10-11 dagen imellem. Anne har været utrolig opsat på at hjælpe, også langt ud over, hvad man kan forvente. Annes fingre kan selv mærke, hvilke muskler der er spændte, og idet at man får en hel times massage, kommer hun godt i dybden. Anne får mine varmeste anbefalinger.


Ditte Folsach

Jeg har været hos rigtig mange behandlere gennem årene men har aldrig oplevet noget lig det som Anne kan. Hun kommer dybere ind i kroppen end jeg hidtil har oplevet. Ud over at hun arbejder med det muskulære, så arbejder hun med hele kroppen og dens energibaner. Det har været en vild og super givende oplevelse for mig. At have hende til at arbejde med min krops energibaner, jeg vil næsten kalde det magisk det som Anne kan. Ud over at afhjælpe min skade, så har hun hjulpet min krop til at komme i en endnu bedre balance og gjort mig opmærksom på nogle af dens signaler. Hvis man har brug for en behandling med nærvær og faglig dygtighed og interesse for kroppens energi og balance så vil jeg på det varmeste anbefale Anne.


Peter Kierkegaard

Gennem et meget langt liv er jeg blevet æltet af mange forskellige massører. Annes dybdegående, fysiurgiske behandlinger har virket signifikant bedre på mig.


Sara Lykkefold Olesen

Anne er så god til sit arbejde og er en fantastisk person, der har hjulpet mig med andet spændingshovedpiner. Hun kan noget helt ubeskriveligt og jeg tager med glæde imod hendes mange fifs og tricks, for dem deler hun med glæde ud af.


Jette Viese

Jeg har fået forskellige behandling måde massage og Nada. Jeg har general en dårlig krop og mange spændinger. Anne har fået min stress, angst samt min migræne meget nedsat. Jeg kan varmt anbefale at lægge sig i denne kvindes hænder.


Kiki Lindhardt Clausen

Har lige fået den skønneste gravid massage kan klart anbefales til alle gravide der ude, der trænger til lidt selv forkælelse eller lidt opløsning i ryg/lænd, inden bebs kommer til verdenen..


Anette Kristensen

Dejlig, sprudlende og glad zumbainstruktør i Flemming og hos Butterfly Women i Horsens. Desuden en formidabel massør til “tennis og golf-arme” og alt andet “skidt”, man får raget til sig, når man har siddet på kontor i 30 år.


Hanne Schultz Hansen

Tusind tak for super behandling. Jeg har igennem længere tid døjet med lænd og nakke pga graviditet og efter at have været og stadig er i behandling hos Anne er jeg næsten så god som ny. Ingen hovedpine eller smerte, hun er bare mega god. En stor anbefaling her fra!