Moves4You er RAB godkendt

Moves4You har indgået et samarbejde med Nordic Netcare som er en del af Sundhedsforsikring (Læs mere her)

Velkommen til Moves4you

Jeg er glad for at byde dig velkommen til Anne Jette Kulmbachs univers af fysiurgisk massage, akupunktur og afstresning centralt i Horsens. Det er min mission at hjælpe dig til at opnå dit optimale velbefindende gennem skræddersyede behandlinger.

Dybdegående massage

Som fysiologisk massør arbejder jeg med en dybdegående tilgang for at hjælpe dine muskler med at løsne op og forbedre din krops funktion. Mens jeg fokuserer på at lindre spændinger og forbedre dit velbefindende, kan nogle af de teknikker, jeg anvender, være mere intensive og kan føles lidt ubehagelige. Dette skyldes, at jeg arbejder på specifikke områder og løsner dybtliggende spændinger.

Målet er at forbedre din krops fleksibilitet, mobilitet og generelle sundhed. Jeg ønsker altid at tilpasse behandlingen efter dine præferencer og smertetolerance, så du får den bedst mulige oplevelse.

Med en kombination af teknikker skabt til at løsne op for muskelspændinger, forbedre blodgennemstrømningen og genoprette balancen, vil du opleve en forvandling af din krops tilstand og en frigivelse af stress.

Kombination af fysiurgisk massage og akupunktur

Jeg har rigtig god erfaring med brug af akupunktur til at løsne hårde muskelspændinger. Gennem præcise nåleplaceringer stimuleres kroppens selvhelbredende evner.

Infrarødt saunatæppe øger muskelafslapningen

Mit infrarøde saunatæppe hjælper dig med at frigøre dig fra hverdagens pres og bekymringer. Giv dig selv tilladelse til at træde ind i et rum af ro og balance, hvor din krop og dit sind kan genoplades.

Gravid massage

Her ligger du på en pude, som er speciallavet til gravide. Puden støtter maven, så du opnår maksimal komfort under din behandling.

Uanset om du ønsker at reducere rygsmerter, hævede fødder, forbedret søvn eller blot ønsker en stund med ro, er min gravidmassage det ideelle valg.

Gavekort til Fysiurgisk Massage

Med en fysiurgiske massagebehandling samt mine øvrige behandlinger kan du give en gave, der virkelig gør en forskel i modtagerens liv. Læs mere her

Erfaren massør

Jeg har været fysiurgisk massør og akupunktør siden 2017 og brænder for at hjælpe dig af med dine udfordringer, store som små. Jeg har en del kurser, da jeg er nysgerrig på behandlinger og teknikker, der hjælper ift. alle de skavanker og problemstillinger mine klienter kommer med. Det er vigtigt for mig, at du føler, at du er i trygge hænder hos mig.

Udforsk mine behandlingstilbud (Se behandlinger), og lad mig tage dig med på en rejse mod øget velvære, indre balance og en krop, der ikke støjer.

Book din første behandling og begynd din rejse mod en mere afbalanceret krop. Din krop fortjener det, og jeg er her for at guide dig.

Bevæg dig mod velvære med Moves4you.
Book din behandling nu

Kom og vær med til zumba

Vi starter i uge 33 den 12/8 2024 kl. 19.30.